Ahir els grups JOOP de Benetússer, Albal, Silla, Malva-rosa, Campanar i Cabanyal van visitar les instal·lacions de Coca-Cola per a observar de prop el seu procés de producció i comprendre el seu funcionament. Així, ens sumem a la seua incitativa de visites #VisitaCocaColaValencia per a conéixer més a fons tots els detalls sobre la seua labor. Els grups JOOP van explorar de primera mà el seu innovador procés de producció i es van sorprendre amb el seu impacte en la indústria de les begudes.

JOOP-COCACOLA
JOOP-COCACOLA

Gràcies a esta visita organitzada des del programa Jove Oportunitat de l’IVAJ, els joopers, al costat del seu coach, han conegut la creació i història de la gran marca. L’empresa s’ha expandit globalment, amb presència en més de 200 països i territoris, i el seu logo roig i blanc és reconegut a tot el món.

Una visita entretinguda en la qual han aprés moltes coses!

A més del seu èxit comercial, Coca-Cola ha sigut líder en iniciatives de responsabilitat social corporativa i sostenibilitat, col·laborant per a millorar el seu impacte social, un exemple d’això és la visita dels grups de Jove Oportunitat a Quart de Poblet. Gràcies a esta oportunitat han aprés no sols sobre l’empresa sinó quines opcions de treball existixen dins de la companyia i les opcions més concordes per a poder triar el seu futur professional.

Molt agraïts per esta experiència tan interessant!

JOOP-COCACOLA
JOOP-COCACOLA
JOOP-COCACOLA