La Diputació de Castelló i Europe Direct Castelló organitzen l’esdeveniment ‘Tour Europa’ que està recorrent les localitats de Castelló, Segorbe, Benicarló i Vall d’Alba els dies 21 i 28 de març, i 10 i 11 d’abril, respectivament.

TOUR EUROPA JOOP CASTELLO
TOUR EUROPA JOOP SEGORBE

Tour Europa és una oportunitat per als habitants d’estes poblacions de conéixer #LoMejorDeEuropa mitjançant activitats, jocs i informació. A més, poden participar en la construcció de la Unió Europea amb propostes pròpies, destacant la importància de la participació ciutadana en les pròximes eleccions europees el 9 de juny.

Els grups del programa Jove Oportunitat (JOOP) de Segorbe, la Vall d’Uixó, Nules, Almenara, Quartell, Castelló, Almassora, Vila-real, Borriana, Benicarló, Vinaròs i Torreblanca no estan dubtant a aprofitar el pas de Tour Europa per a aprendre més sobre la Unió Europea, els reptes que es plantegen i aportar el seu punt de vista.

TOUR EUROPA JOOP CASTELLO
TOUR EUROPA JOOP SEGORBE
TOUR EUROPA JOOP