Hem visitat al grup de joopers del municipi valencià de Mislata al costat del seu coach Adrián Juste, que ha destacat l’orientació que se’ls brinda des del primer dia, perquè aquests joves han abandonat els seus estudis, moltes vegades per falta d’interés, motivació o per problemes familiars i ací en JOOP se’ls intenta ajudar per a construir junts un projecte de futur.

Durant aquesta nova parada de #JOOPenruta han desenvolupat una entretinguda dinàmica amb la baralla JOOP de famílies professionals, en la qual han parlat del que més els atrau laboralment i al que els agradaria dedicar-se professionalment.

Prompte podran conéixer, de primera mà, els treballs reals en les diferents visites a empreses que el Programa Jove Oportunitat organitza, on molts d’ells acaben descobrint la seua vertadera vocació i s’interessen pels estudis requerits per a accedir a determinats llocs, amb el que troben aqueixa autonomia que els trau del seu estat d’apatia actual.

Animem al grup JOOP Mislata a aprofitar el seu pas per aquest programa de l’Institut Valencià de la Joventut i arribar a la meta, complint tots els objectius que es plantegen!

JOOP_MISLATA