Cada vegada es va coneixent més el Programa Jove Oportunitat (JOOP) en tota la Comunitat Valenciana i és que són ja sis edicions les que s’han organitzat. Estem començant amb la setena edició en aquest any 2023, ja hi ha diferents grups actius per les tres províncies, però continua sent molt important el treball de camp per a arribar als joves desorientats que no estan treballant ni estudiant.

Durant aquesta setmana ens trobem en mercats i places de València i Alacant per a acostar i donar a conéixer a famílies i joves el Programa JOOP de l’Institut Valencià de la Joventut. Volem que aquesta iniciativa finançada pel Fons Social Europeu siga cada vegada més coneguda en els barris i que ajude a orientar i motivar a xics i xiques de 16 a 21 anys que actualment no saben què fer amb la seua vida. Els animem a que aprofiten aquesta oportunitat que tenen per davant, que tornen a reprendre els estudis i que acaben trobant la seua vertadera vocació professional.

JOOP proximitat
JOOP proximitat

Concretament ens situem en mercats i places de València, com Ruzafa, Trinitat, Avinguda del Cid i Cabanyal, mentre que a Alacant som presents en el Mercat Central, d’Abastos Carolines i Benalúa, on els nostres coaches, professionals de la pedagogia i psicologia aclareixen els dubtes d’aquelles persones que s’interessen per JOOP i veuen aquest projecte com una opció de futur que fa front a l’abandó educatiu primerenc.

Acosta’t, t’esperem!