Jove Oportunitat en circuito Cheste

El grup Jove Oportunitat del municipi valencià de Sagunt ha experimentat una jornada de pura adrenalina visitant el Circuit Ricardo Tormo de Xest, on els han rebut des de l’empresa ‘Racing 100’, dedicats a organitzar rodades en circuits per a aficionats al motociclisme, oferint també assistència mecànica i pneumàtics.

Els han trasllat als joopers el foment del motociclisme esportiu tal com ho entenen, gaudint de la motocicleta esportiva en el seu hàbitat natural, els circuits i els han explicat tots els seus servicis d’organització d’esdeveniments, taller de reparacions, servici de suspensions i botiga de recanvis.

Jove Oportunitat en circuito Cheste
Jove Oportunitat en circuito Cheste

A més, des del propi Circuit Ricardo Tormo han pogut informar-los sobre l’important treball que es desenvolupa des de direcció de carrera i el requeriment de les llicències federatives necessàries per a poder exercir les funcions de control durant competicions autonòmiques, nacionals i mundials de diferents categories del món del motor.

Sens dubte, un dia de Joop en ruta ple de noves sensacions per a tot el grup que està participant activament en esta iniciativa de l’Institut Valencià de la Joventut que enguany complix la seua octava edició i que els oferix l’oportunitat de conéixer una vintena d’empreses de diferents famílies professionals, on els donen una visió real de l’àmbit laboral, que moltes vegades els permet trobar la seua verdadera vocació i reorientar el seu futur.

Jove Oportunitat en circuito Cheste