De ruta per la província de Castelló per a visitar els municipis de Vinaròs, Benicarló i Torreblanca al costat del director general de l’IVAJ, Vicent Ripoll, que ha pogut conéixer a estos tres grups JOOP que estan començant la seua participació en el programa Jove Oportunitat.

Una jornada durant la qual hem pogut acostar-nos, en primera persona, a la realitat dels joopers i veure les seues inquietuds, alhora que saber què els ha portats fins ací i descobrir què esperen d’esta iniciativa finançada per Europa, que any rere any aconseguix orientar i motivar a joves de 16 a 21 anys de la Comunitat Valenciana que han abandonat els seus estudis.

JOOP Castellón
JOOP Castellón

A més, hem parlat amb les coaches que estan al capdavant de cadascun d’estos tres grups JOOP, els qui ens han obert les portes dels centres on desenvolupen la seua activitat en estos municipis castellonencs i ens han explicat la important labor que desenvolupen cada dia per a tractar que tots estos joves puguen retornar al sistema educatiu, trobar la seua vocació i començar a llaurar-se el seu futur.

Jove Oportunitat es convertix així en una iniciativa integral que engloba a la Comunitat Valenciana de nord a sud, amb 75 grups dividits en les tres províncies, que demostren edició rere edició la consolidació d’un programa complet, innovador, diferent, pràctic i eficaç.

JOOP Castellón