Grupo-coaches-2024

Vam realitzar a ‘Las Naves’ de València la formació JOOP als nous coaches que estaran al capdavant dels 75 grups de joves que participaran en esta huitena edició que està a punt de començar en les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Se’ls van explicar els diferents mòduls que conformen el programa Jove Oportunitat del IVAJ, així com tota informació relativa a les visites a empreses i preparació de proves d’accés, entre altres aspectes.

Durant un període de sis mesos, tots els dies de dilluns a divendres en horari de matí, es reuniran per a posar en marxa un projecte de vida general i laboral que aniran construint a poc a poc a través de sessions de coaching individual i grupal, dinàmiques d’aula i treballs en equip.

JOOP tractarà d’ajudar a obrir la ment als joves, a buscar nous camins, millorar les seues habilitats, adquirir noves eines per a traure el millor de si mateixos, trobar eixides, començar de nou, aprendre a afrontar els reptes de manera diferent, descobrir la seua vocació i viure noves experiències enriquidores.