Aquest divendres, 22 de setembre, la Direcció General de Fons Europeus de la Generalitat organitza l’esdeveniment ‘Plaça Europa’, una oportunitat perquè la joventut valenciana puga conéixer, de primera mà iniciatives europees sobre formació, beques, ocupació, voluntariat…

Durant la celebració d’aquest esdeveniment amb motiu de l’Any Europeu de les Capacitats, diferents organismes públics com la Conselleria d’Educació, Europe Direct, Labora o l’IVACE acostaran, a través d’estands, informació d’interés per a les persones joves de 18 a 30 anys com a pràctiques remunerades, orientació laboral, oportunitats de treball i programes com Erasmus+, Eurodisea, Avalem Joves Plus, la xarxa EURES, el Cos Europeu de Solidaritat, entre altres.

A més, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) serà present amb un estand informatiu i el Plató Jove, a més se situarà l’exposició JOOP sobre Jove Oportunitat, una iniciativa finançada per la Unió Europea a través del programa Comunitat Valenciana Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027.

De 10:00h a 22:00h en la Plaça de l’Ajuntament de València, on hi haurà també música en directe,
grafiti, beatbox, break dance, rap…