Els grups d’Almàssera i Quart de Poblet que estan participant en el Programa Jove Oportunitat (JOOP) de l’Institut Valencià de la Joventut han visitat ‘Dacsa’, grup industrial dedicat al desenvolupament d’ingredients alimentaris amb tres àrees de negocis: molta d’arròs, molta de dacsa i solucions alimentàries.

Per als joopers tot aquest tipus de visites que realitzen durant el seu pas per JOOP els resulta especialment interessant, els permet aprendre oficis nous, com funcionen, se’ls orienta professionalment i molts acaben trobant la seua vertadera vocació.

Dacsa
Dacsa

Cada grup sempre va acompanyat pel seu coach que fa un treball previ sobre els diferents sectors empresarials que es coneixeran i ressalten l’aprenentatge dels joves a l’hora de desembolicar-se en futurs treballs, coneixent de primera mà la formació que es requereix, motivant-los i sabent la importància d’especialitzar-se per a trobar eixides laborals.

En definitiva, Jove Oportunitat compleix el seu objectiu d’aconseguir que joves que ni estudien ni treballen s’activen i vulguen construir el seu propi projecte de vida, a través d’una intervenció que reforça la seua autoestima i els ajuda amb el seu present i futur.