Día de Europa

Els joopers dels dos grups d’Elx han participat en l’esdeveniment ‘Dia Europa’ celebrat a Casa Mediterrani d’Alacant, una jornada matinal que va concentrar dinàmiques i debats sobre competències digitals, transversals, professionals i d’idiomes, posades en marxa en el marc de l’Any Europeu de les Capacitats 2023.

Una proposta de la Comissió Europea per a, enguany, donar un nou impuls a l’aprenentatge permanent, capacitant a les persones i les empreses perquè contribuïsquen a les transicions ecològica i digital, donant suport a la innovació i la competitivitat.

Destaca l’esforç que realitza la Unió Europea a tractar d’ajudar les persones a adquirir les competències adequades per a aconseguir ocupacions de qualitat i a les empreses del continent per a fer front a l’escassetat de capacitats.

Día de Europa

Les coaches de JOOP han ressaltat la participació dels joopers en aquesta iniciativa, han treballat prèviament sobre les oportunitats que els pot brindar Europa i la importància de viatjar, estudiar idiomes, conéixer la cultura d’altres països i formar-se per a poder treballar en qualsevol país del vell continent.

Convé recordar que Jove Oportunitat de l’Institut Valencià de la Joventut està cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Comunitat Valenciana Fons Social Europeu (FSE+).