Bona part dels grups JOOP de Castelló han visitat el Port de Castelló per a veure, des de prop, el funcionament de la plataforma logística de l’Autoritat Portuària que tan necessària resulta per a l’economia provincial.

CASTELLÓN PUERTO
CASTELLÓN PUERTO

Durant la visita han estat acompanyats per Jorge Segarra de IVAJ Castelló, que ha ressaltat la importància del mòdul de visites a empreses dins de tot el procés que Jove Oportunitat suposa per a la joventut i pel responsable de relacions institucionals de l’Autoritat Portuària, Ramón Balaguer, que els ha explicat detalladament la realitat del port i ha destacat que “sense aquestes visites, les persones joves difícilment poden conéixer aquesta infraestructura tan important per al desenvolupament global”.

Al llarg de JOOP els diferents grups de joopers realitzen una vintena de visites a empreses de diferents famílies professionals, on coneixen el treball real del dia a dia i moltes vegades descobreixen fins a la seua vertadera vocació. Hi ha eixides locals en cadascun dels 75 municipis actius en la Comunitat Valenciana, però també es programen altres eixides en cada província on accedeixen a grans empreses, nacionals i internacionals, que els obrin les seues portes i els expliquen les funcions de les seues plantilles.